beveiligingsspecialist_starter_atn

 
Beveiligen is mensenwerk
De mens achter de techniek vinden we erg belangrijk. Daarom is er bij ATN volop ruimte om je te ontwikkelen. Wij zoeken:

 

Aanstormend talent in de beveiligings-branche!

 

 

Word jij enthousiast van techniek, maar lijkt het je leuk om meer te doen dan kabels trekken en apparaten aansluiten, dan zijn we wellicht op zoek naar jou. Je adviseert de klant, beantwoordt vragen en denkt mee in oplossingen. Samen met je collega’s zorg je voor de beste techniek voor brand- en inbraakdetectie, cameratoezicht en toegangscontrole, ondersteund door een video alarmcentrale en altijd parate surveillance- en onderhoudsdiensten.  
 

Wat vragen wij van jou:
– de bereidheid het diploma MBV en/of TBV te behalen; of misschien heb je het al in bezit  
(VCA-certificering is een pre);
– 38 uur per week beschikbaar;
– één tot drie jaar relevante werkervaring;
– een flexibele houding (eens in de zoveel tijd heb je een storingsdienst);
– een verzorgd uiterlijk en goede communicatieve en sociale vaardigheden;
– interesse in de nieuwste technologie;
– een geldig rijbewijs B;
– dat je binnen een straal van 30 kilometer van Nieuw-Vennep woont.
 

Wat krijg je ervoor terug:
Een veelzijdige baan binnen een moderne, professionele en groeiende organisatie, waarin veel ruimte is voor jouw eigen ontwikkeling en groei. Zelfstandigheid wordt op prijs wordt gesteld; uiteraard in een goede samenwerking met je collega’s. Goede arbeidsvoorwaarden zoals een goed salaris conform cao, pensioenregeling en een auto van de zaak. Wij gaan graag een lange samenwerking aan met uitzicht op een vast dienstverband.
 

Solliciteren?
Is je interesse gewekt en herken je jezelf in het profiel? Stuur je CV met motivatie onder vermelding van ‘sollicitatie beveiligingsmonteur’ naar Mariëtte de Rooij, HR manager, mariette.d.rooij@atn.nl. Voor vragen over de functie kun je contact met haar opnemen op  
tel.nr. 06-46052300.