accountmanager_beveiliging_atn

Accountmanager / Beveiligingsadviseur regio Zaandam.

Voor onze vestiging in Zaandam zoeken we een Accountmanger met ervaring in de beveiligingsbranche. In Zaandam hebben wij een depardance waar je nauw samenwerkt met de huidige accountmanager.

 

ATN Beveiliging is een snel groeiend en modern bedrijf op het gebied van beveiligingstechniek. Onze organisatie telt circa 45 medewerkers en kenmerkt zich als een platte organisatie met korte lijnen. Wij zijn de link tussen de klant en de vraagstukken waar een klant tegen aan loopt op het gebied van beveiligingstechniek. Onze klantenportfolio omvat o.a.: de grootste fitness keten van Nederland, een hoogwaardige autodealers en snel groeiend casino ketens.

 

Functieomschrijving:
Als accountmanager ben je verantwoordelijk voor de verkoop van technische beveiligingsoplossingen en de daarbij behorende diensten op het gebied van inbraak-, brand-, camera-,toegang-, en objectbeveiliging. Je hebt contact met o.a. MKB bedrijven, bedrijfsparken, zorginstellingen en scholen. Je denkt met hen mee, je wekt het vertrouwen en bent oplossingsgericht door met de verkregen informatie de juiste dienst hieraan te koppelen.

 

Wie zoeken wij?:
• Wij zoeken iemand met minimaal 2 jaar ervaring als accountmanager in de beveiligingsbranche;
• HBO werk- en denk niveau;
• Je bent iemand die communicatief sterk is, je bent een echte doorzetter en je vindt het leuk om targetgericht te werken;
• Je weet om te gaan met sales processen zowel als buitendienst, als binnendienst activiteiten;
• Je onderhoud voornamelijk het huidige netwerk in de regio Zaandam en anderzijds weet je  zelfstandig het netwerk uit te breiden;
• Het is een pre als een ABV/TBV diploma hebt;
• Het is een pre als je basis kennis van IT netwerken hebt;
• Het is een pre als je bekend met ERP softwarepakket Syntess Atrium.

 

Wat bieden wij jou?:
Wij bieden een uitdagende functie waarbinnen jij jezelf mag ontwikkelen door middel van onderlinge kennissessies en opleidingen die gekoppeld worden aan jouw sales en techniek groeipad binnen ATN Beveiliging. Bij de functie hoort o.a. een auto van de zaak en een mobiele telefoon. De lunch op kantoor wordt verzorgd en je krijgt een maatpak aangemeten. Het salaris is marktconform bij een dienstverband van 40 uur.

 

Solliciteren:
Kun jij je vinden in het hierboven geschetste profiel? Stuur dan je motivatie en cv naar info@atn.nl.