beveiligingsmonteur_atn

Beveiligingsmonteur/ beveiligingsspecialist (fulltime)

 

Ben je een beginnend monteur of een volwaardig zelfstandig monteur? Binnen ATN Beveiliging hebben we de juiste plaats voor jou.
 
 
Door middel van interne en externe opleidingen kun je van beginnend monteur doorgroeien naar de functie die bij jou past. Of dat nu zelfstandig onderhoudstechnicus is of projectmonteur, het is aan jou. Binnen ATN Beveiliging geven we je alle ruimte om jezelf te ontplooien en te groeien.
 
Hoe ziet jouw baan eruit?
Als technicus ben je verantwoordelijk voor alle technische oplossing bij onze klanten. Dat kan het alarmsysteem van de buurtwinkel zijn, maar ook de totale beveiliging van een opslagloods van 30.000m² met elektronica (camera’s, alarm en toegangscontrole). ATN ontzorgt de gebruiker en installeert en onderhoudt alle beveiliginggerelateerde installaties.
 
ATN Beveiliging staat bekend om de klantspecifieke oplossingen die we realiseren. Deze uitdaging maakt de job als beveiligingsmonteur bij ATN Beveiliging elke dag weer tot een feestje.
 
Wat vragen we van jou:
• Een technisch MBO-diploma en/of diploma MBV, of bereidheid de opleiding te volgen (VCA-   certificering is een pre);
• Fulltime beschikbaarheid (38 uur per week);
• Een verzorgd uiterlijk en een proactieve instelling met goede communicatieve en sociale   vaardigheden;
• Je bent geïnteresseerd in de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van beveiliging;
• Je bent in het bezit van een geldig rijbewijs B;
• Je woont binnen een straal van 35 kilometer van Nieuw-Vennep.
 
Wat krijg je ervoor terug:
Een uitdagende baan binnen een enthousiast team dat voor elkaar klaar staat. Wij bieden goede arbeidsvoorwaarden conform de cao Metaal & Techniek. Van jou verwachten we dat je af en toe een storingsdienst draait. We gaan graag een lange samenwerking aan met uitzicht op een vast dienstverband.
 
Solliciteren?
Is je interesse gewekt en herken je jezelf in het profiel? Stuur je CV met motivatie onder vermelding van ‘Sollicitatie beveiligingsmonteur’ naar Mariëtte de Rooij, HR manager, mariette.d.rooij@atn.nl. Voor vragen over de functie kun je contact met haar opnemen op telefoonnummer 06-46052300.