teamleider.bewaking

TEAMLEIDER BEWAKING (1ft)

Wij willen ons team uitbreiden met een ervaren teamleider voor onze bewakingstak. Je bent zichtbaar en toegankelijk voor je teams en werkt nauw samen met de andere teamleider. Jullie hebben intensief contact en kunnen met elkaar sparren. Met elkaar realiseren jullie een professionele dienstverlening gericht op een succesvol team.

 

Als Teamleider stuur je diverse teams aan, te noemen: gastheren/beveiligers, de mobiele surveillanten en de centralisten op de Video Alarm Centrale. Je bent een echte people manager. Samen succesvol zijn betekent voor jou meer dan eigen successen boeken. Je neemt de tijd en geeft aandacht aan de teamleden. Je hebt oog voor de individuele ontwikkeling en behoeften van je collega’s en tegelijk voor de teambehoeften. In een veilige werksfeer is de communicatie open en de feedback constructief; medewerkers durven zich uit te spreken over hun ideeën en ervaringen. Zij weten wat ze aan je hebben en zo bouw je een goede relatie met hen op. De teamleden krijgen verantwoordelijkheid en weten wat er van hen verwacht wordt. Medewerkers voelen zich betrokken en gewaardeerd. Op die manier halen zij het beste uit zichzelf.

 

Waaruit zullen jouw werkzaamheden bestaan:
–        Operationele aansturing van je teams;
–        Draagt zorg voor personele aangelegenheden zoals coaching en voert functioneringsgesprekken uit;
–        Je bent in staat om interne procedures/ processen vast te gaan leggen en deze in werkinstructies om te zetten om deze aan je team te communiceren;
–         Bijkomstige administratieve taken.

 

Dit ben jij:
–        Je hebt aantoonbare ervaring in leidinggeven;
–        Je beschikt over een klantgerichte en oplossingsgerichte instelling;
–        Je bent een multitasker met een sterke focus op interne communicatie;
–        Je bent als teamleider bereid om in de operatie mee te draaien;
–        Je bent flexibel en bereid om onregelmatig te werken, dit houdt in ochtenddiensten, avonddiensten (geen nachtdiensten).

 

Wat heb jij in je bagage:
–        Je bent woonachtig in de directe omgeving van Nieuw-Vennep (straal 30 km);
–        Je bent in het bezit van het diploma Coördinator Beveiliging of iets soortgelijks;
–        Je beheerst de Nederlandse en de Engelse taal op een goed niveau.

 

Bedrijfsinformatie.

ATN Beveiliging bestaat sinds 2002 en telt circa 40 medewerkers. Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf in een hightech sector. Wij kennen een vrij platte organisatie waarin eigen initiatief wordt beloond. Onze klantportfolio omvat onder andere de grootste fitness keten van Nederland, diverse grote casino ketens, winkelcentrums, nationaal en internationale klanten in de transport en logistiek.

 

Solliciteren naar deze functie?
Kun jij je vinden in het hierboven geschetste profiel en ben je enthousiast geworden? Stuur dan jouw motivatie en cv onder vermelding van ‘Sollicitatie Teamleider Bewaking’ per e-mail naar info@atn.nl ter attentie van onze directeur Ronald Zoet.