HR en communicatie manager

HR en Communicatie Manager

Wij zijn op zoek naar een ambitieuze en zelfstandige professional met een passie voor personeelsbeleid en content marketing. In deze duo-functie van HR en Communicatie Manager heb je veel verantwoordelijkheden en ben je het aanspreekpunt voor alle HR en communicatie zaken. Deze functie is voor 32-40 uur.

 

Profielbeschrijving

In deze bijzondere duo-functie als ‘HR en Communicatie Manager’ krijg je veel verantwoordelijkheden. Je werkt voornamelijk zelfstandig in een klein team en durft initiatief te nemen. Je adviseert gevraagd, en ongevraagd, het management bij HR en organisatie vraagstukken. Als HR professional heb je ervaring met het opzetten en implementeren van een HR beleid. Daarnaast draai je je hand niet om voor de uitvoerende taken als het schrijven van vacatures, kandidaten werven en selecteren, sollicitatiegesprekken voeren en evaluatiegesprekken houden. Naast deze praktische taken weet je ook integer om te gaan met vertrouwenskwesties van collega’s in de rol van vertrouwenspersoon.

 

Naast deze HR taken bezit je ook communicatieve kwaliteiten. Als communicatiemanager weet je hoe je social media kan gebruiken voor diverse doeleinden, bent bekend met content marketing en weet hoe je met een CMS programma werkt als het gaat om een website up-to-date houden.

 

 

Wat bieden wij jou

Als moderne, innovatieve en ambitieuze organisatie is er veel ruimte voor jouw eigen ontwikkeling en groei. Wij bieden jou de kans om in deze solofunctie mee te werken aan de vormgeving en implementatie van ons personeelsbeleid en onze communicatiedoelen (zowel in- als extern).

 

Functie eisen

– HBO werk- en denkniveau;

– Opleiding in de richting van P&O, HR of Bedrijfskunde;

– Minimaal 4 jaar relevante werkervaring als HR en communicatie medewerker;

– Beheersing van de Nederlandse taal in woord en schrift;
– Relevante ervaring met content marketing;

– Ervaring met een CMS pakket, bij voorkeur WordPress;

– Affiniteit met beveiliging is een pre;

– Pro-actief, flexibele werkinstelling en gedreven.

 

Bedrijfsinformatie.

ATN Beveiliging bestaat sinds 2002 en telt circa 40 medewerkers. Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf in een hightech sector. Wij kennen een vrij platte organisatie waarin eigen initiatief wordt beloond. Onze klantportfolio omvat onder andere de grootste fitness keten van Nederland, diverse grote casino ketens, nationaal en internationale klanten in de transport en logistiek en winkelcentrums.

 

Solliciteren naar deze functie?
Kun jij je vinden in het hierboven geschetste profiel en ben je enthousiast geworden? Stuur dan jouw motivatie en cv onder vermelding van ‘Sollicitatie HR en Communicatie Manager’ per e-mail naar info@atn.nl ter attentie van onze directeur Ronald Zoet.