Medewerker video- alarmcentrale / centralist

 

Hoe ziet jouw baan eruit?

 

Als Medewerker Video-alarmcentrale ben je een belangrijke schakel binnen de dienstverlening van ATN Beveiliging. Met behulp van camera’s houd je actief toezicht bij diverse objecten door heel Nederland. Bij het constateren van onregelmatigheden schakel jij direct de juiste personen of instanties in. Ook binnenkomende (alarm-)meldingen handel je op professionele wijze af. Zo stuur je bijvoorbeeld je collega’s van de mobiele surveillancedienst aan. Verder sta je telefonisch klanten te woord en zorg je voor het uitzetten van interne werkopdrachten. Ook het uitvoeren van enkele administratieve handelingen behoort tot het uitgebreide takenpakket.

 

Wat vragen we van jou:

• je bent stressbestendig en daadkrachtig van aard;

• je bent sterk in multitasking en je kan goed overweg met een computer;

• je beheerst de Nederlandse taal in zowel woord als geschrift;

• je werkt graag zelfstandig, bent oplossingsgericht en hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel;

• je bent bereid om voornamelijk avond-, nacht- en weekenddiensten te draaien;

• een geldig rijbewijs B, bij voorkeur in bezit van eigen vervoer;

• je bent woonachtig in een straal van max. 35 kilometer van Nieuw-Vennep;

• je kan een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) overleggen.

 

Wat krijg je ervoor terug:

Een uitdagende baan met doorgroeimogelijkheden binnen een veelzijdige en groeiende organisatie. Wij bieden goede arbeidsvoorwaarden zoals een marktconform salaris en pensioenregeling. Bij ons ben je geen nummer! Wij gaan graag een lange samenwerking aan met uitzicht op een vast dienstverband.

 

Reageren op deze vacature kan via mail naar hr@atn.nl. Als je vragen over de vacature hebt kun je contact opnemen met Esther Wormhoudt, HR medewerker, op telefoonnummer 06-4605 2300.

 

Over ATN:

ATN Beveiliging bestaat sinds 2002 en telt circa 40 medewerkers. Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf in een hightech sector met aansprekende klanten, waaronder de grootste fitnessketen van Nederland, een groot autoverhuurbedrijf, nationale en internationale klanten in de transport en logistiek, evenementenlocaties en winkelcentra. ATN hecht veel waarde aan de ontwikkeling van haar medewerkers en biedt als Erkend Leerbedrijf ook nieuw talent een kans.