mobiele surveillant atn beveiliging

Mobiel surveillant – regio Zaanstreek

 

 

Voor de omgeving Zaanstreek zijn we op zoek naar een ervaren mobiel surveillant voor een dienstverband van 152 uur per vier weken.

 

 

 

Als mobiel surveillant heb je een afwisselende en verantwoordelijke baan. Je draait reguliere diensten waarin je panden opent en sluit of openings- en sluitbegeleiding verzorgt. Ook rijd je controles op bedrijventerreinen. In de panden en op de terreinen signaleer je ongewenste of gevaarlijke situaties die je zo zelfstandig mogelijk oplost, op basis van een goede risico-afweging. Indien nodig schakel je hulpdiensten in. Ook kun je van je collega’s van de video-alarmcentrale meldingen doorkrijgen, waarna jij zorgt voor een adequate alarmopvolging.

 

Wat vragen we van jou:

– je bent in het bezit van het Beveiliger 2-diploma;
– je hebt een geldig EHBO-/BHV-diploma;
– bewijs van goed gedrag;
– minimaal 3 jaar recente en relevante werkervaring;
– je werkt graag zelfstandig, bent oplossingsgericht en hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel;
– je bent niet bang aangelegd, maar weet het hoofd koel te houden;
– je bent bereid om op onregelmatige tijden en dagen te werken;
– een geldig rijbewijs, bij voorkeur in bezit van eigen vervoer;
– je bent woonachtig in een straal van maximaal 25 kilometer van Zaandam.

 

Wat krijg je ervoor terug:

Een veelzijdige baan binnen een moderne, professionele en groeiende organisatie, waarin veel ruimte is voor jouw eigen ontwikkeling en groei. Salaris en pensioenregeling zijn conform de cao particuliere beveiliging.  Wij gaan graag een lange samenwerking aan met uitzicht op een vast dienstverband.

 

Solliciteren?

Is je interesse gewekt en herken je jezelf in het profiel? Stuur je CV met motivatie onder vermelding van ‘sollicitatie mobiel surveillant’ naar Mariëtte de Rooij, HR manager, mariette.d.rooij@atn.nl. Voor vragen over de functie kun je contact met haar opnemen op   tel.nr. 06-46052300.