mobiele surveillant atn beveiliging

Mobiele surveillant – regio Zaanstreek

 

Stel jij andermans veiligheid als hoogste prioriteit en ben je stressbestendig? Dan zijn wij op zoek naar jou. Atn beveiliging is op zoek naar ervaren mobiel surveillant voor de omgeving Zaanstreek voor een fulltime dienstverband van 128 uur per 4 weken.

 

Als mobiele surveillant signaleer jij gevaarlijke of ongewenste situaties en neem je de juiste maatregelen. Naast preventief aanwezig zijn, is het soms nodig om repressief op te treden, bijvoorbeeld bij een ongeval, brand of bij kleine criminaliteit. Je probeert dan eventuele schade te beperken en schakelt de hulpdiensten in als dat nodig is.

 

Profielbeschrijving:

In deze verantwoordelijke functie sta je in voor de veiligheid en beveiliging van onze klanten, hun medewerkers en bezoekers. Als mobiele surveillant werk je zelfstandig en rijd je in een surveillancewagen die is uitgerust met een PDA waarmee je communiceert. Afhankelijk van de opdracht loop je rondes in of om een gebouw en sluit of open je panden. Ook kun je worden opgeroepen bij een alarmmelding en voer je eenvoudige technische handelingen uit. Om je veiligheid zoveel mogelijk te garanderen, heb je intensief contact met de alarmcentrale.

 

Functie eisen:

– Je hebt een ABM of Beveiliger-2 gediplomeerd
– Je hebt een geldig EHBO/BHV- diploma
– Minimaal 3 jaar recente en relevante werkervaring is een eis
– Representatief, betrouwbaar, niet snel bang en groot verantwoordelijkheidsgevoel
– Bewijs van goed gedrag
– Eigen vervoer ter beschikking
– Woonachtig in een straal van 25 km vanaf Zaandam
– Je bent flexibel inzetbaar en vind ’s nachts, ’s avonds en in het weekend werken geen probleem
– Je bent fulltime beschikbaar voor minimaal 128 uur per 4 weken

 

Wij gaan graag met onze medewerkers een langdurige werkrelatie aan, dit betekent dat er uitzicht is op een vast dienstverband.

 

Solliciteren:
Kun jij je vinden in het hierboven geschetste profiel? Stuur dan je motivatie en cv o.v.v. ‘Sollicitatie Mobiele Surveillant’ naar info@atn.nl.