Vakantiebaan videomeldkamer, 
5 middagen per week

   
Voor één van onze projecten kijken wij op werkdagen van 13:00 uur tot 17:00 uur live de camerabeelden uit. Deze opdracht loopt tot en met 31 augustus.
  
Jouw werkzaamheden:

Na een inwerkperiode bekijk je zelfstandig de camerabeelden en registreer je onregelmatigheden. Daarnaast kan jou gevraagd worden nog andere licht administratieve werkzaamheden te verrichten.

 
Wat vragen we van jou:

– Je hebt oog voor detail;
– Je hebt een hoog concentratievermogen;
– Je kunt een VOG overleggen;
– Goede beheersing van de Nederlandse taal.
 
Wat krijg je ervoor terug:

– Een leuke zelfstandige baan;
– Een prima salaris.
 
Over ATN:

ATN Beveiliging bestaat sinds 2002 en telt circa 40 medewerkers. Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf in een hightech sector met aansprekende klanten, waaronder de grootste fitnessketen van Nederland, een groot autoverhuurbedrijf, nationale en internationale klanten in de transport en logistiek, evenementenlocaties en winkelcentra. ATN hecht veel waarde aan de ontwikkeling van haar medewerkers en biedt als Erkend Leerbedrijf ook nieuw talent een kans.
 
Solliciteren?
Is je interesse gewekt en herken je jezelf in het profiel? Stuur je CV met motivatie onder vermelding van ‘Sollicitatie vakantiebaan’ naar Mariëtte de Rooij, HR manager, mariette.d.rooij@atn.nl. Voor vragen over de functie kun je contact met haar opnemen op telefoonnummer 06-46052300.