video.alarm.centralist_atn

Video Alarm Centralist  / meldkamer medewerker

 

Zie jij het als een uitdaging om alarmmeldingen in de juiste banen te leiden en videosurveillance beelden te observeren, analyseren en hier opvolgend actie te ondernemen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 

Als centralist ben je een echte spin-in-het-web op onze video-meldkamer. Deze functie is beschikbaar voor een fulltime of parttime dienstverband. De dienstindeling is als volgt: doordeweeks alleen avond- en nachtdiensten en in het weekend ochtend-, avond- en nachtdiensten.

 

Profielbeschrijving:
Wij zijn op zoek naar een zelfstandige, stressbestendige en gemotiveerde teamspeler. Je vindt het leuk om telefonisch in contact te zijn met klanten en collega’s, hebt een flexibele werkinstelling, geen probleem met onregelmatige diensten in de avond, in de nacht en in het weekend. Sociaal- en pragmatisch en een hoge mate van verantwoordelijkheidsgevoel zijn voor ons belangrijke criteria.

Als Video Alarm Centralist ben je verantwoordelijk voor alarmmeldingen die telefonisch binnen komen, het analyseren van camerabeelden en de videosurveillance. Vanuit onze toezichtcentrale worden eveneens onze  mobiele surveillancedienst (bewaking) aangestuurd, die verantwoordelijk is voor het opvolgen van onder andere alarmmeldingen en het uitvoeren van controleronden bij objecten.

 

Functie eisen:
• Je hebt MBO 4 werk- en denkniveau;
• Je beheerst Nederlandse taal in zowel woord als geschrift;
• Je hebt ervaring met het afhandelen van alarmmeldingen;
• Je bent in staat om videobeelden te analyseren en opvolgende acties uit te zetten;
• ABM of Beveiliger-2 gediplomeerd is een pré;
• Een geldig rijbewijs B, eigen vervoer en een bewijs van goed gedrag zijn vereist;
• Dienstverband op basis van 128 uur per 4 weken;
• Woonachtig in een straal van max. 25 kilometer van Nieuw Vennep.

 

Solliciteren:
Kun jij je vinden in het hierboven geschetste profiel? Stuur dan je motivatie en cv o.v.v. ‘Sollicitatie Video-Alarm Centralist’ naar info@atn.nl.