video.alarm.centralist_atn

Medewerker Video-alarmcentrale

 
 

Zie jij het als een uitdaging om alle binnenkomende alarmmeldingen in de juiste banen te leiden, terwijl je ook de camerabeelden in de gaten houdt? Dan   zijn we wellicht op zoek naar jou!
 
 

Als Medewerker Video-alarmcentrale ben je een belangrijke schakel binnen de dienstverlening van ATN Beveiliging. Met behulp van camera’s houd je actief toezicht bij diverse objecten door heel Nederland. Bij het constateren van onregelmatigheden schakel jij direct de juiste personen of instanties in. Ook binnenkomende (alarm-)meldingen handel je op professionele wijze af. Zo stuur je bijvoorbeeld je collega’s van de mobiele surveillancedienst aan. Verder sta je telefonisch klanten te woord en zorg je voor het uitzetten van interne werkopdrachten. Ook het uitvoeren van enkele administratieve handelingen behoort tot het uitgebreide takenpakket.
 

Wat vragen we van jou:
• je bent stressbestendig en daadkrachtig van aard;
• je bent sterk in multitasking en je kan goed overweg met een computer;
• je beheerst de Nederlandse taal in zowel woord als geschrift;
• je werkt graag zelfstandig, bent oplossingsgericht en hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel;
• je bent bereid om voornamelijk avond- en nachtdiensten te draaien;
• een geldig rijbewijs B, bij voorkeur in bezit van eigen vervoer;
• je bent woonachtig in een straal van max. 35 kilometer van Nieuw-Vennep;
• je kan een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) overleggen.

 

Wat krijg je ervoor terug:
Een uitdagende baan binnen een veelzijdige en groeiende organisatie, waarbij iedere medewerker zich verder kan ontwikkelen. Wij bieden goede arbeidsvoorwaarden zoals een marktconform salaris en pensioenregeling.  

Wij gaan graag een lange samenwerking aan met uitzicht op een vast dienstverband.
 

Solliciteren:
Is je interesse gewekt en herken je jezelf in het profiel? Stuur je CV met motivatie onder vermelding van ‘Sollicitatie Video-alarmcentrale medewerker’ naar Mariëtte de Rooij, HR manager, mariette.d.rooij@atn.nl. Voor vragen over de functie kun je contact met haar opnemen op telefoonnummer 06-46052300.