beveiligingsspecialist_starter_atn

Beveiligingsspecialist worden?  (m/v)

 

Wij zijn op zoek naar een stressbestendige, leergierige en creatieve teamspelers voor onze afdeling Techniek.  Kom je net van school en wil beveiligingsspecialist worden? Wij bieden jou een mooie toekomst.

 

 

Werken in de  beveiliging, is geen dag hetzelfde!
Als moderne, innovatief en snel groeiende organisatie is er veel ruimte voor jouw eigen ontwikkeling en groei. Wij bieden jou de kans om aandeel in de beveiliging te krijgen en begeleiden jou met het in de praktijk brengen van de door jou op school verkregen kennis. Als leerling beveiligingsspecialist werk je nauw samen met een ervaren collega en werk je samen aan  technische beveiligingsoplossingen op het gebied van inbraak-, brand-, camera-,toegang-, en objectbeveiliging.

 

Wat vragen wij van jou?:
– VMBO/MAVO leerniveau;
– Opleiding op het gebied van Elektrotechniek of Beveiligingstechniek;
– Beschikbaar voor 5 dagen per week o.b.v. 38 uur;
– Proactief, enthousiast en gedreven;
– Affiniteit met beveiliging en techniek.

 

Wie zijn wij?:
ATN Beveiliging bestaat sinds 2002 en telt circa 50 medewerkers. Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf in een hightech sector. Wij kennen een vrij platte organisatie waarin eigen initiatief wordt beloond. Onze klantportfolio omvat onder andere de grootste fitness keten van Nederland, een hoogwaardig koffiemerk, nationaal en internationale klanten in de transport en logistiek, evenementenlocaties en winkelcentra.

 

Solliciteren
Kun jij je vinden in het hierboven geschetste profiel? Stuur dan je motivatie en CV onder vermelding van’Leerling Beveiligingsspecialist’ naar info@atn.nl, t.a.v. Ronald Zoet – algemeen directeur.