stagiair techniek atn beveiliging

Stagiair Techniek (m/v)

 

Wij zijn op zoek naar een stressbestendige, leergierige en creatieve teamspeler voor onze afdeling Techniek. Je gaat aan de slag als leerling monteur.

 

Profielbeschrijving
Houd jij van techniek en heb jij een flexibele werkinstelling, grote mate van verantwoordelijkheidsgevoel en bezit je over het nodige doorzettingsvermogen? Wellicht is een stage techniek bij atn beveiliging dan wat voor jou!

 

Wat bieden wij jou
Als moderne, innovatief en snel groeiende organisatie is er veel ruimte voor jouw eigen ontwikkeling en groei. Wij bieden jou de kans om mee te werken op onze afdeling techniek en begeleiden jou met het in de praktijk brengen van de door jou op school verkregen kennis.

 

Functie eisen
– VMBO/MAVO leerniveau;
– Opleiding op het gebied van Elektrotechniek, Beveiligingstechniek;
– Beschikbaar voor 5 dagen per week gedurende een periode van minimaal 6 maanden;
– Proactief, enthousiast en gedreven;
– Affiniteit met techniek.

 

Erkend leerbedrijf:
Heb jij aanleg en affiniteit met beveiligingstechniek en je heb je je MBV en/of TBV gehaald? Wij zijn een erkend leerbedrijf en leiden ook vakmensen op! Geef dit aan bij jouw sollicitatie op deze functie.

 

Wie zijn wij?:
ATN Beveiliging bestaat sinds 2002 en telt circa 50 medewerkers. Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf in een hightech sector. Wij kennen een vrij platte organisatie waarin eigen initiatief wordt beloond. Onze klantportfolio omvat onder andere de grootste fitness keten van Nederland, een hoogwaardig koffiemerk, nationaal en internationale klanten in de transport en logistiek, evenementenlocaties en winkelcentra.

 

Solliciteren
Kun jij je vinden in het hierboven geschetste profiel? Stuur dan je motivatie en CV o.v.v. ‘Sollicitatie Stagiair Techniek’ naar info@atn.nl.