Voor in de regio Utrecht zijn wij op zoek naar een:

 

Objectbeveiliger logistiek

 

144 uur per periode van 4 weken

 

Hoe ziet jouw baan eruit?

Als objectbeveiliger kom je te werken in een team en ben je flexibel inzetbaar. Je hebt een verantwoordelijke baan waarin je dagelijks het object waar je bent ingedeeld opent en sluit. In jouw functie houd je toezicht en controleer je het bedrijf zowel intern als extern. Je let hierbij onder andere op openstaande ramen en deuren, alarm, verlichting, vernielingen en gedragingen die als ongewenst aangemerkt kunnen worden. Medewerkers, bezoekers en leveranciers ontvang je dagelijks met een glimlach en niets is jou teveel gevraagd.

 

Tijdens conflictsituaties ben jij degene die het hoofd koel houdt en de situatie naar je hand zet. Aan het einde van jouw dienst leg je – voordat je de deur achter je dichttrekt – alles nog even administratief vast.

 

Wat vragen wij van jou:

  • Je bent klantvriendelijk en servicegericht en hebt een representatief voorkomen;
  • Je hebt een proactieve houding en je bent doortastend in je optreden;
  • Je bent in het bezit van het diploma beveiliger (niveau 2);
  • Je bent bereid om zowel op weekdagen zowel ochtend,- middag- en/of avonddiensten te draaien. Let op, het gaat hierbij per dag om 2 diensten van 3 uur. Het is dus van belang dat je in of in de directe nabijheid van Utrecht woont;
  • Een geldig rijbewijs B, bij voorkeur in bezit van eigen vervoer;
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

 

Wat krijg je ervoor terug:

Een veelzijdige baan binnen een jong en dynamisch bedrijf waar altijd beweging is en waarin veel ruimte is voor jouw eigen ontwikkeling en groei. Wij zijn een enthousiast en sterk team en staan altijd voor elkaar klaar. Salaris conform cao particuliere beveiliging. Wij gaan graag een lange samenwerking aan met uitzicht op een vast dienstverband.

 

Solliciteren?
Is je interesse gewekt en herken je jezelf in het┬áprofiel? Stuur je CV met┬ámotivatie onder vermelding van┬áÔÇśSollicitatie objectbeveiliger UTRÔÇÖ naar hr@atn.nl. Bij ┬ávragen over de functie kun je contact opnemen met Esther Wormhoudt, HR medewerker, op telefoonnummer 06-4605 2300.