Alarmsystemen

Alarmsystemen die bij het doel passen

De aanschaf, het ontwerpen en aanleggen van alarminstallaties is eenvoudiger dan u misschien wel denkt. Verzekeraars, overheid en de beveiligingsbranche hebben namelijk normen vastgesteld in welke situatie welk alarmsysteem minimaal vereist is.

Er wordt daarbij onder meer gekeken naar de verzekerde waarde van een object, de ligging, de eventuele voorraad en nog wat van dat soort zaken. Elk gecertificeerd beveiligingsbedrijf helpt u bij het maken van de juiste keuze en de installatie.

We hebben natuurlijk het liefst dat ATN dat voor u doet. En dat is best verstandig, want elke situatie vergt een eigen specifieke benadering. Daar komt dan meteen het vakmanschap van ATN om de hoek kijken.

alarmsystemen_atn_beveiliging

Voordelen alarmsysteem

Altijd het juiste alarm
Alarminstallaties zijn er in soorten en maten. Maar het heeft niet zoveel zin een klasse 4 alarm in te zetten voor de beveiliging van een eenvoudig kantoorpand. Bij ATN krijgt u het alarm dat hoort bij uw situatie. We overklassen alleen op uw nadrukkelijke verzoek.

Keuzevrijheid in meldcentrale
Alarmmeldingen komen meestal binnen op een centrale meldkamer in Nederland. Een andere mogelijkheid is de eigen meldkamer van ATN. Bij alarmopvolging scheelt dat tijd – en misschien wel precies zoveel om eventuele daders te kunnen oppakken.

Erkend BORG Technisch Beveiligingsbedrijf

De medewerkers van ATN Beveiliging kunnen elektronische én bouwkundige maatregelen in alle risicoklassen aanbrengen. Na installatie ontvangt u een document waaruit blijkt dat de genomen maatregelen BORG erkend zijn.

Alles in huis

ATN levert alles in termen van mensen, kennis en materialen (hard- en software) wat nodig is bij de beveiliging van winkels, (overheids)gebouwen, bedrijven en bedrijventerreinen. Met behulp van mens en techniek komt ATN tot een beveiligingsaanpak dat past bij uw specifieke situatie.