Toegangscontrole

Toegangscontrole: wie mag er in en wie niet

Toegangscontrole is in wezen niets anders dan het geven van toestemming aan bepaalde personen om een gebouw of ruimte te kunnen betreden. Niet-bevoegde personen krijgen die toestemming niet en komen er dus niet in.

 

Met een systeem voor toegangscontrole is dan ook niet alleen een ruimte of gebouw beveiligd, u heeft bovendien inzicht in en toezicht op in- en uitgaande personen.Met toegangscontrole is een toegangsdeur beveiligd met een speciaal slot dat is aangesloten op een beveiligingssysteem. Via het beveiligingssysteem wordt het slot al dan niet geopend en worden alle in- en uitgaande personen geregistreerd.

De toegangscontrole kan eventueel gekoppeld worden aan een alarminstallatie. Iedereen krijgt dan een persoonsgebonden sleutel. Een code is niet nodig, terwijl u wel precies kunt nagaan wie het alarm heeft in- of uitgeschakeld.

Receptie bemanning

Steeds meer bedrijven of bedrijfsgebouwen kiezen voor een permanente of semi-permanente bemanning van hun receptie door medewerkers van ATN. Dat geeft een degelijke en vertrouwde uitstraling, terwijl u zich verzekerd weet van uitstekende dienstverlening. Bovendien kunnen we dat uitvoeren buiten de normale kantoortijden.

Toegangscontroles

Ook worden onze mensen steeds vaker ingezet bij toegangscontroles voor bedrijven, bedrijventerreinen en bijvoorbeeld parkeergarages. Desgewenst voeren onze mensen licht-administratieve taken uit. Ook dat kunnen we doen buiten de reguliere werktijden van uw bedrijf.