Winkelbeveiliging

Winkelsurveillance: minder diefstal, beter gedrag

Winkelsurveillance is helaas steeds harder nodig. Niet alleen om winkeldiefstallen te voorkomen, ook om onregelmatigheden en incorrect gedrag te vermijden.

Winkelsurveillance is binnen ATN Beveiliging een zelfstandige divisie. Het is namelijk specialistisch werk. Surveillanten moeten (probleem)situaties herkennen en weten hoe ze daar op kunnen inspelen. Bovendien –vinden we bij ATN- is een winkelsurveillant een dienstverlener die het publiek in gewone taal vriendelijk te woord moet kunnen staan. Dat vereist training, scholing en mensen met een dienstverlenende houding en uitstraling.

winkelbeveiliging_atn_beveiliging

Strenge criteria

Winkelsurveillanten hebben we bij ATN slechts in één soort: de beste. We hanteren zeer strenge criteria en een nauwkeurige profielschets. Alleen wie daar in past, komt in aanmerking om bij ATN Beveiliging als winkelsurveillant aan de slag te gaan.

Mensen worden bij ons nauwkeurig opgeleid tot winkelsurveillant. Maandelijkse vervolgtrainingen houden onze surveillanten scherp en precies.

Daarnaast hebben we regelmatig overleg en evaluaties met onze opdrachtgevers. Dat is nodig omdat iedere situatie en locatie anders is.

winkelbeveiliging_atn_beveiliging