Ook het installeren is in goede handen bij ATN

Een beveiligingssysteem ontwikkelen en adviseren is een ding, het installeren is weer iets heel anders. Bij de installatie draait het om vakmanschap. Degelijk installatiewerk zorgt ervoor dat het systeem werkt zoals we willen. Daarom installeren we bij voorkeur zelf. Een BMW brengt u voor onderhoud tenslotte ook niet naar Jopie’s Voordeel Garage.

 

Het installeren door ATN Beveiliging heeft nog een ander groot voordeel. De lijnen tussen installateur en adviseur zijn heel kort.

ATN Beveiliging is een erkend BORG Technisch Beveiligingsbedrijf. Dat houdt in dat we geautoriseerd zijn elektronische én bouwkundige maatregelen in alle risicoklassen aan te brengen. Bij oplevering ontvangt u officiële documenten die de erkenning van de installatie (of onderdelen ervan) aantoont.

 

Overigens is ATN Beveiliging is ook een volledig geautoriseerd Branddetectiebedrijf. Dat houdt in dat we geautoriseerd zijn geavanceerde branddetectiesystemen te plaatsen die voldoen aan de wettelijke eisen. Deze erkenning toetst niet alleen de deskundigheid van de beveiligingsmonteurs, maar ook hoe het bedrijf omgaat met vertrouwelijke gegevens, wettelijke en installatievoorschriften.