ATN beveiliging grote winnaar The Guts Award

vrijdag, september 30th, 2016 admin

guts-award-atn

Atn beveiliging is de grote winnaar van The Guts Award 2016 en mag zichzelf dan ook ‘onderneming met het meeste lef’ van Businesspark Nieuw-Vennep Zuid noemen. Op donderdag 22 september sleepte ATN beveiliging bij de feestelijke award uitreiking zowel de jury- als de publieksprijs in de wacht.

 

Populaire buur

The Guts Award stond in het teken van de pijlers toekomst, innovatie en succes. Alle bedrijven van het businesspark konden zich opgeven. Uit de strenge juryselectie bleven er echter zes over die door de vakjury werden onderworpen aan een bedrijfsbezoek. ATN beveiliging was een van deze zes bedrijven. Ronald Zoet, algemeen directeur ATN beveiliging: “Op een woensdag kwam de vakjury langs die wij een ochtend hebben meegenomen in onze bedrijfsprocessen”. Op basis van het bedrijfsbezoek werd ATN geselecteerd tot een van de finalisten en mochten ze voor de publieksprijs een korte pitch houden. Zoet: “Op basis van geklap en gejoel werd bepaald wie naar huis ging met de publieksprijs. Ik heb een hekel aan pitchen maar heb in een kleine drie minuten weten te verwoorden wie wij zijn en waar wij voor staan.” En dat vond het publiek ook. ATN beveiliging won de publieksprijs van medefinalisten Boekuwzending.com en CTS Group en werd later op de avond ook door de vakjury onderscheiden als meest innovatieve bedrijf.

 

ATN beveiliging sleepte zowel de publieks- als de juryprijs in de wacht

 

Volgens de vakjury heeft ATN beveiliging zich van de andere finalisten onderscheiden door te allen tijde goed te luisteren naar haar personeelsleden en stagiairs.

 

Karin Moerkerk, juryvoorzitster The Guts Award: “Hun ideeën kunnen precies zijn wat je bedrijf nodig heeft om verder te komen”.

 

Ronald Zoet: “ We zijn ontzettend blij met beide onderscheidingen en hadden nooit verwacht dat we zowel door het publiek als door de vakjury zouden worden aangewezen als winnaar. Het is bijzonder en wij zijn erg blij met de waardering. Door de korte, directe lijnen binnen ons bedrijf kunnen wij onze klanten direct bedienen. Ik ben blij dat dit zowel bij de vakjury tijdens het bedrijfsbezoek, als bij het publiek tijdens onze pitch niet onopgemerkt is gebleven.”