VRKI 2.0 vereenvoudigt het inschatten van inbraakrisico’s

donderdag, april 26th, 2018 Mariëtte de Rooij

vrki 2.0 atn beveiliging

De VRKI 2.0 is volgens het CCV (Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid) teruggebracht naar de essentie, namelijk het inschatten van de inbraakrisico’s en het uitleggen van de daarbij behorende verschillende niveaus van beveiligingsmaatregelen. De vernieuwing van het instrument zorgt ervoor dat beveiligers en installateurs gemakkelijker advies op maat kunnen geven aan hun klanten. De grootste … Continue reading “VRKI 2.0 vereenvoudigt het inschatten van inbraakrisico’s”


Lees verder

ATN bij B2B-dagen Weesp

donderdag, januari 14th, 2016 admin

Op woensdag 20 en donderdag 21 januari worden voor ondernemers uit Weesp en omgeving de Weesper B2B-dagen georganiseerd. Uiteraard is ATN hierbij aanwezig. Komt u ook? We verwelkomen u graag op onze stand!   Wat:             Weesper B2B-dagen 2016 Datum:         Woensdag 20 en donderdag 21 januari … Continue reading “ATN bij B2B-dagen Weesp”


Lees verder

Na een gedegen voorbereiding is ATN Beveiliging, ketenpartner van Bwaak, nu commercieel van start! Afgelopen week bezocht Rein van der Toorn, Beveiligingsadviseur, de eerste klanten in de Westelijke Mijstreek.


Lees verder

Vakantieproof de zomer in

dinsdag, juli 7th, 2015 admin

Met de zomer voor de deur kijken veel mensen halsreikend uit naar vakantie. Voor u een moment van ontspanning… voor inbrekers een aantrekkelijke periode hun slag te slaan. Niet alleen zijn bedrijventerreinen rustiger dan normaal, ook zijn sommige (veelal) kleinere ondernemingen voor een paar weken gesloten of minimaal bemand. Hoe kunt u het inbrekers, naast … Continue reading “Vakantieproof de zomer in”


Lees verder

Wat veel mensen niet weten is dat ATN een eigen Video Alarm Centrale (VAC) heeft.  In een VAC komen alarmmeldingen binnen en worden videosurveillancerondes uitgevoerd. André van Adrichem RSE is Manager van ATN Bewaking BV en ATN Videosurveillance BV.   Steeds vaker zie je dat de uitvoering van bewakingsdiensten worden gecombineerd met videosurveillancediensten. “Het is … Continue reading “VAC: Van videosurveillance, videoverificatie en cameratoezicht tot open- en sluitbegeleiding”


Lees verder
.