VRKI 2.0 vereenvoudigt het inschatten van inbraakrisico’s

donderdag, april 26th, 2018 Mariëtte de Rooij

vrki 2.0 atn beveiliging

De VRKI 2.0 is volgens het CCV (Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid) teruggebracht naar de essentie, namelijk het inschatten van de inbraakrisico’s en het uitleggen van de daarbij behorende verschillende niveaus van beveiligingsmaatregelen. De vernieuwing van het instrument zorgt ervoor dat beveiligers en installateurs gemakkelijker advies op maat kunnen geven aan hun klanten. De grootste … Continue reading “VRKI 2.0 vereenvoudigt het inschatten van inbraakrisico’s”


Lees verder

Vaak worden private parkeergarages, bijvoorbeeld die van kantoorpanden, alleen gebruikt gedurende bepaalde uren van de dag en staan ze de rest van de tijd leeg. Tom Buchmann, mede oprichter van ParkBee, zag mogelijkheden in de leegstand: “In many cities where it’s difficult to park, there aren’t necessary insufficient parking spots, the problem is that many … Continue reading “Pepijn Beijen, ParkBee: ATN ontzorgt en en ontlast ons gigantisch.”


Lees verder

Dankzij de aanwezigheid van intelligente camera’s zijn twee inbrekers op heterdaad betrapt tijdens hun poging tot inbraak bij een bedrijfspand aan de Dwarstocht. Door snel handelen van ATN beveiliging en de effectieve samenwerking met de politie zijn beide verdachten binnen enkele minuten aangehouden. Slimme camera’s Slimme camera’s Een bedrijf aan de Dwarstocht heeft het buitenterrein … Continue reading “Wederom inbrekers aangehouden dankzij intelligente camera’s”


Lees verder

ATN Beveiliging: van installateur naar totaalaanbieder

woensdag, augustus 19th, 2015 admin

ATN Beveiliging is in 2002 opgericht als technisch installatiebedrijf. Inmiddels is het uitgegroeid tot één van de weinige beveiligingsbedrijven die haar relaties hét totale pakket aan beveiligingsdienstverlening kan bieden. “Door continu te denken vanuit de behoefte van onze klant en te blijven innoveren zijn wij gekomen op het punt waar wij nu zijn beland”, aldus … Continue reading “ATN Beveiliging: van installateur naar totaalaanbieder”


Lees verder

Aanwezig op afstand

dinsdag, augustus 18th, 2015 admin

“Het uitdagende aan het werken in een Video Alarm Centrale is dat je nooit weet wat de dag je gaat brengen.”   Alle centralisten van ATN die op de Video Alarm Centrale (VAC) werken nemen zowel de virtuele surveillancerondes als alarmverificatie voor hun rekening. “Door deze afwisseling in werkzaamheden heb je dat je gefocust en scherp … Continue reading “Aanwezig op afstand”


Lees verder
.