VRKI 2.0 vereenvoudigt het inschatten van inbraakrisico’s

donderdag, april 26th, 2018 Mariƫtte de Rooij

vrki 2.0 atn beveiliging

De VRKI 2.0 is volgens het CCV (Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid) teruggebracht naar de essentie, namelijk het inschatten van de inbraakrisicoā€™s en het uitleggen van de daarbij behorende verschillende niveaus van beveiligingsmaatregelen. De vernieuwing van het instrument zorgt ervoor dat beveiligers en installateurs gemakkelijker advies op maat kunnen geven aan hun klanten. De grootste … Continue reading “VRKI 2.0 vereenvoudigt het inschatten van inbraakrisico’s”


Lees verder

Hoe veilig voelt u zich?

dinsdag, april 10th, 2018 Mariƫtte de Rooij

pand_atn_hoofdkantoor

Het ontbreken van een veilige werk- en leefomgeving brengt de nodige risico’s en (eventuele) schadeposten met zich mee. Wij streven ernaar ondernemingen en instellingen te ontdoen van deze risico’s. Voor ons draait alles om uw veiligheid! We ontwikkelen voortdurend nieuwe oplossingen en bieden met ons uitgebreide productportfolio een passend antwoord voor ieder beveiligingsvraagstuk. Het draait … Continue reading “Hoe veilig voelt u zich?”


Lees verder

KPN stopt op termijn met ISDN

vrijdag, december 15th, 2017 Mariƫtte de Rooij

KPN stopt met de dienstverlening van het ISDN netwerk met ingang van 1 september 2019. ATN biedt een oplossing!   Vraag bij een van onze beveiligingsadviseurs naar een oplossing bij uw bedrijf. U kunt ons telefonische bereiken op nummer 0252-527 666.   Achtergrondinformatie In het kader van de voortdurende innovatie bij KPN, veranderende klantwensen en … Continue reading “KPN stopt op termijn met ISDN”


Lees verder

Alarmsysteem installeren | waar moet u op letten

woensdag, januari 25th, 2017 admin

beveiliging-atn-knop

Voor de installatie van een alarmsysteem kunt u vele kanten op. En er zitten haken en ogen aan. Een alarmsysteem installeren? Ga in zee met een BORGĀ  erkend installateur. Een paar tips en overwegingenā€¦Ā    Wat voor alarmsysteem gaat u installeren?   Voor het installeren van alarmsystemen worden drie deelgebieden onderscheiden. De definiĆ«ring daarvan heeft … Continue reading “Alarmsysteem installeren | waar moet u op letten”


Lees verder

ATN beveiliging grote winnaar The Guts Award

vrijdag, september 30th, 2016 admin

guts-award-atn

Atn beveiliging is de grote winnaar van The Guts Award 2016 en mag zichzelf dan ook ā€˜onderneming met het meeste lefā€™ van Businesspark Nieuw-Vennep Zuid noemen. Op donderdag 22 september sleepte ATN beveiliging bij de feestelijke award uitreiking zowel de jury- als de publieksprijs in de wacht.   Populaire buur The Guts Award stond in … Continue reading “ATN beveiliging grote winnaar The Guts Award”


Lees verder
.