VRKI 2.0 vereenvoudigt het inschatten van inbraakrisico’s

donderdag, april 26th, 2018 Mariëtte de Rooij

vrki 2.0 atn beveiliging

De VRKI 2.0 is volgens het CCV (Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid) teruggebracht naar de essentie, namelijk het inschatten van de inbraakrisico’s en het uitleggen van de daarbij behorende verschillende niveaus van beveiligingsmaatregelen. De vernieuwing van het instrument zorgt ervoor dat beveiligers en installateurs gemakkelijker advies op maat kunnen geven aan hun klanten. De grootste … Continue reading “VRKI 2.0 vereenvoudigt het inschatten van inbraakrisico’s”


Lees verder

Alarmsysteem installeren | waar moet u op letten

woensdag, januari 25th, 2017 admin

beveiliging-atn-knop

Voor de installatie van een alarmsysteem kunt u vele kanten op. En er zitten haken en ogen aan. Een alarmsysteem installeren? Ga in zee met een BORG  erkend installateur. Een paar tips en overwegingen…    Wat voor alarmsysteem gaat u installeren?   Voor het installeren van alarmsystemen worden drie deelgebieden onderscheiden. De definiëring daarvan heeft … Continue reading “Alarmsysteem installeren | waar moet u op letten”


Lees verder

ATN beveiliging wenst u fijne feestdagen!

woensdag, december 23rd, 2015 admin

Fijne feestdagen!   Het hele team van ATN wenst u fijne feestdagen en een veilig en succesvol 2016!   


Lees verder

Vaak worden private parkeergarages, bijvoorbeeld die van kantoorpanden, alleen gebruikt gedurende bepaalde uren van de dag en staan ze de rest van de tijd leeg. Tom Buchmann, mede oprichter van ParkBee, zag mogelijkheden in de leegstand: “In many cities where it’s difficult to park, there aren’t necessary insufficient parking spots, the problem is that many … Continue reading “Pepijn Beijen, ParkBee: ATN ontzorgt en en ontlast ons gigantisch.”


Lees verder

Ronald Zoet, algemeen directeur van ATN beveiliging was gastspreker tijdens de drukbezochte najaarsbijeenkomst van Business Network Zaandelta. De najaarsbijeenkomst, die plaatsvond op donderdag 3 september, stond dit jaar in het teken van beveiliging en werd door ruim 55 aanwezigen bezocht.    De presentatie stond in het teken van nieuwe cameratechnieken en slimme beveiliging. Ronald Zoet, … Continue reading “ATN gastspreker tijdens drukbezochte beveiligingsbijeenkomst”


Lees verder
.