Ronald Zoet, algemeen directeur van ATN beveiliging was gastspreker tijdens de drukbezochte najaarsbijeenkomst van Business Network Zaandelta. De najaarsbijeenkomst, die plaatsvond op donderdag 3 september, stond dit jaar in het teken van beveiliging en werd door ruim 55 aanwezigen bezocht. 

 

De presentatie stond in het teken van nieuwe cameratechnieken en slimme beveiliging. Ronald Zoet, ATN beveiliging:

 

De mogelijkheden die je vandaag de dag hebt met slimme camera’s zijn eindeloos. Bewegingen worden razendsnel waargenomen, beelden komen rechtstreeks binnen op je smartphone of bij een Video Alarm Centrale en verdachten kunnen direct via een audio-oplossing worden toegesproken. Het was hartstikke leuk de aanwezigen in het kort kennis te laten maken met enkele van deze mogelijkheden.”

Business Network Zaandelta

Ondernemingsvereniging Business Network Zaandelta vertegenwoordigt ondernemers uit de industriegebieden Westerspoor, Zuiderhout, Houthavenkade, Hembrugterrein en Westzanerdijk. De ondernemingsvereniging telt ruim 130 leden en is hiermee de grootste van de Zaanstreek.

 

Mocht u meer informatie willen over camerabeveiliging of wilt u weten wat ATN voor u kan betekenen? Belt u dan met 0252 527 666. Wij helpen u graag verder.