Op woensdag 20 en donderdag 21 januari werd voor ondernemers uit Weesp en omgeving de Weesper B2B-dagen georganiseerd. Bosch Car Service aan de Hogeweyselaan in Weesp werd voor de gelegenheid omgetoverd tot een heuse beurshal.   Collectieve beveiliger ATN beveiliging nam als collectieve beveiliger deel aan de beurs. Rein van der Toorn, beveiligingsadviseur voor de … Continue reading “B2B dagen Weesp van 20 en 21 januari opnieuw groot succes!”


Lees verder

ATN bij B2B-dagen Weesp

donderdag, januari 14th, 2016 admin

Op woensdag 20 en donderdag 21 januari worden voor ondernemers uit Weesp en omgeving de Weesper B2B-dagen georganiseerd. Uiteraard is ATN hierbij aanwezig. Komt u ook? We verwelkomen u graag op onze stand!   Wat:             Weesper B2B-dagen 2016 Datum:         Woensdag 20 en donderdag 21 januari … Continue reading “ATN bij B2B-dagen Weesp”


Lees verder

Dankzij de aanwezigheid van intelligente camera’s zijn twee inbrekers op heterdaad betrapt tijdens hun poging tot inbraak bij een bedrijfspand aan de Dwarstocht. Door snel handelen van ATN beveiliging en de effectieve samenwerking met de politie zijn beide verdachten binnen enkele minuten aangehouden. Slimme camera’s Slimme camera’s Een bedrijf aan de Dwarstocht heeft het buitenterrein … Continue reading “Wederom inbrekers aangehouden dankzij intelligente camera’s”


Lees verder

ATN Beveiliging: van installateur naar totaalaanbieder

woensdag, augustus 19th, 2015 admin

ATN Beveiliging is in 2002 opgericht als technisch installatiebedrijf. Inmiddels is het uitgegroeid tot één van de weinige beveiligingsbedrijven die haar relaties hét totale pakket aan beveiligingsdienstverlening kan bieden. “Door continu te denken vanuit de behoefte van onze klant en te blijven innoveren zijn wij gekomen op het punt waar wij nu zijn beland”, aldus … Continue reading “ATN Beveiliging: van installateur naar totaalaanbieder”


Lees verder

Aanwezig op afstand

dinsdag, augustus 18th, 2015 admin

“Het uitdagende aan het werken in een Video Alarm Centrale is dat je nooit weet wat de dag je gaat brengen.”   Alle centralisten van ATN die op de Video Alarm Centrale (VAC) werken nemen zowel de virtuele surveillancerondes als alarmverificatie voor hun rekening. “Door deze afwisseling in werkzaamheden heb je dat je gefocust en scherp … Continue reading “Aanwezig op afstand”


Lees verder
.