Dankzij de aanwezigheid van intelligente camera’s zijn twee inbrekers op heterdaad betrapt tijdens hun poging tot inbraak bij een bedrijfspand aan de Dwarstocht. Door snel handelen van ATN beveiliging en de effectieve samenwerking met de politie zijn beide verdachten binnen enkele minuten aangehouden.

Slimme camera’s

Slimme camera’s
Een bedrijf aan de Dwarstocht heeft het buitenterrein voorzien van slimme camera’s gecombineerd met audio. Toen de centralist van ATN een video-alarmmelding ontving van de camera was er direct live-verbinding met de locatie. Via de camera observeerde de centralist het terrein waarbij hij twee verdachte personen signaleerde. Met behulp van de luidspreker konden de verdachten direct worden toegesproken door de beveiliging en is hen gesommeerd het terrein te verlaten. Aangezien deze aanwijzing niet werd opgevolgd is de mobiele surveillance en politie aangestuurd. Dankzij de effectieve samenwerking tussen ATN en de politie zijn binnen enkele minuten beide verdachten aangehouden.

 

Nieuwe manier van camerabeveiliging opnieuw bewezen effectief
De aanhouding volgt op een reeks eerder behaalde successen met intelligente camera’s. De nieuwe manier van camerabeveiliging is, mede dankzij deze aanhouding, opnieuw bewezen effectief.

 

Voor meer informatie over intelligente camera’s of met vragen naar aanleiding van dit bericht kunt u contact opnemen met ATN beveiliging via 0252 527 666 of info@atn.nl.