VRKI 2.0 vereenvoudigt het inschatten van inbraakrisico’s

donderdag, april 26th, 2018 Mariëtte de Rooij

vrki 2.0 atn beveiliging

De VRKI 2.0 is volgens het CCV (Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid) teruggebracht naar de essentie, namelijk het inschatten van de inbraakrisico’s en het uitleggen van de daarbij behorende verschillende niveaus van beveiligingsmaatregelen. De vernieuwing van het instrument zorgt ervoor dat beveiligers en installateurs gemakkelijker advies op maat kunnen geven aan hun klanten. De grootste … Continue reading “VRKI 2.0 vereenvoudigt het inschatten van inbraakrisico’s”


Lees verder

net10 is het nieuwe Paxton ‘out-of-the-box’ building intelligence systeem. Het systeem dat voorziet in toegangscontrole, videomanagement en gebouwbeheer is speciaal ontworpen om de afnemers veiligheid, gemak en een fikse energiebesparing op te leveren. ATN was bij de Paxton Launch Tour en sprak daar met Stefan van der Velden, Sales Director Benelux:   “We hopen dat … Continue reading “net10: all-in-one toegangscontrole, videomanagement en gebouwbeheer”


Lees verder

4K beveiligingscamera verovert markt

vrijdag, maart 11th, 2016 admin

De beveiligingsmarkt is continu in ontwikkeling en in navolging op de Full HD beveiligingscamera is het afgelopen jaar de 4K camera geïntroduceerd. Sony, die als eerste de 4K broadcast camera introduceerde heeft eind 2015 hun 4K camera voor de professionele beveiligingsmarkt gelanceerd. Wat is de 4K camera nu eigenlijk en wat maakt de 4K camera … Continue reading “4K beveiligingscamera verovert markt”


Lees verder

Afgelopen maand was een Nederlandse profvoetballer slachtoffer van een brutale roof. Terwijl de voetballer voor werk in het buitenland verbleef, poseerden drie gemaskerde mannen met opgestoken middelvingers voor de in zijn woning aanwezige camera’s om vervolgens zijn huis te doorzoeken en met een behoorlijke waarde aan persoonlijke eigendommen de woning te verlaten. Het zien van … Continue reading “Ronald Zoet, ATN beveiliging: “Brutale roof had eenvoudig voorkomen kunnen worden””


Lees verder

Op woensdag 20 en donderdag 21 januari werd voor ondernemers uit Weesp en omgeving de Weesper B2B-dagen georganiseerd. Bosch Car Service aan de Hogeweyselaan in Weesp werd voor de gelegenheid omgetoverd tot een heuse beurshal.   Collectieve beveiliger ATN beveiliging nam als collectieve beveiliger deel aan de beurs. Rein van der Toorn, beveiligingsadviseur voor de … Continue reading “B2B dagen Weesp van 20 en 21 januari opnieuw groot succes!”


Lees verder
.