Hoe veilig voelt u zich?

dinsdag, april 10th, 2018 Mariëtte de Rooij

pand_atn_hoofdkantoor

Het ontbreken van een veilige werk- en leefomgeving brengt de nodige risico’s en (eventuele) schadeposten met zich mee. Wij streven ernaar ondernemingen en instellingen te ontdoen van deze risico’s. Voor ons draait alles om uw veiligheid! We ontwikkelen voortdurend nieuwe oplossingen en bieden met ons uitgebreide productportfolio een passend antwoord voor ieder beveiligingsvraagstuk. Het draait om uw veiligheid.

 

Klik hier voor ons compleet productportfolio.

 

ATN Beveiliging is een gerenommeerd middelgroot beveiligingsbedrijf centraal gevestigd in Nieuw-Vennep. Bestaande uit drie disciplines bieden wij onze klanten hét complete veiligheidspakket op het gebied van:

 

Beveiliging:
Van het plaatsen van een camera installatie tot het installeren van een branddetectiesysteem. Van het leveren van een alarminstallatie tot het gebruiksklaar opleveren van een toegangscontrolesysteem. Alle organisatorische,- bouwkundige en elektronische beveiliging is ondergebracht bij ATN Beveiliging.

 

Bewaken:
Het beveiligen van objecten houdt niet op bij het installeren van een beveiligingssysteem. Fysieke beveiliging zoals mobiele surveillance, objectbeveiliging en receptiediensten worden uitgevoerd door ATN Bewaking.

 

Videosurveillance:
Doordat ATN een eigen Video Alarm Centrale (VAC) heeft kunnen wij 24/7 participeren op verdachte situaties en videosurveillance uitvoeren. Alle services met betrekking tot het monitoren, meekijken en uitlezen van camerabeelden worden door ons uitgevoerd.