4K beveiligingscamera verovert markt

vrijdag, maart 11th, 2016 admin

De beveiligingsmarkt is continu in ontwikkeling en in navolging op de Full HD beveiligingscamera is het afgelopen jaar de 4K camera geïntroduceerd. Sony, die als eerste de 4K broadcast camera introduceerde heeft eind 2015 hun 4K camera voor de professionele beveiligingsmarkt gelanceerd. Wat is de 4K camera nu eigenlijk en wat maakt de 4K camera … Continue reading “4K beveiligingscamera verovert markt”


Lees verder

Afgelopen maand was een Nederlandse profvoetballer slachtoffer van een brutale roof. Terwijl de voetballer voor werk in het buitenland verbleef, poseerden drie gemaskerde mannen met opgestoken middelvingers voor de in zijn woning aanwezige camera’s om vervolgens zijn huis te doorzoeken en met een behoorlijke waarde aan persoonlijke eigendommen de woning te verlaten. Het zien van … Continue reading “Ronald Zoet, ATN beveiliging: “Brutale roof had eenvoudig voorkomen kunnen worden””


Lees verder

Op woensdag 20 en donderdag 21 januari werd voor ondernemers uit Weesp en omgeving de Weesper B2B-dagen georganiseerd. Bosch Car Service aan de Hogeweyselaan in Weesp werd voor de gelegenheid omgetoverd tot een heuse beurshal.   Collectieve beveiliger ATN beveiliging nam als collectieve beveiliger deel aan de beurs. Rein van der Toorn, beveiligingsadviseur voor de … Continue reading “B2B dagen Weesp van 20 en 21 januari opnieuw groot succes!”


Lees verder

In navolging op de camerabeveiliging van de volautomatische parkeergarage aan de Noordwal-Veenkade, volgt ATN beveiliging Palis® naar Koeweit. Sylvester Schipper, projectmanager Palis®: “We zijn ontzettend tevreden over onze samenwerking met ATN. Aangezien wij parkeergarages wereldwijd opleveren is het belangrijk dat je partners en onderaannemers hebt op wie je kan vertrouwen en bouwen. In Koeweit-stad gaan … Continue reading “ATN beveiliging gaat ‘s werelds grootste automatische parkeergarage in Koeweit beveiligen”


Lees verder

ATN bij B2B-dagen Weesp

donderdag, januari 14th, 2016 admin

Op woensdag 20 en donderdag 21 januari worden voor ondernemers uit Weesp en omgeving de Weesper B2B-dagen georganiseerd. Uiteraard is ATN hierbij aanwezig. Komt u ook? We verwelkomen u graag op onze stand!   Wat:             Weesper B2B-dagen 2016 Datum:         Woensdag 20 en donderdag 21 januari … Continue reading “ATN bij B2B-dagen Weesp”


Lees verder
.