net10 is het nieuwe Paxton ‘out-of-the-box’ building intelligence systeem. Het systeem dat voorziet in toegangscontrole, videomanagement en gebouwbeheer is speciaal ontworpen om de afnemers veiligheid, gemak en een fikse energiebesparing op te leveren. ATN was bij de Paxton Launch Tour en sprak daar met Stefan van der Velden, Sales Director Benelux:

 

“We hopen dat we hebben bereikt wat we wilden: het ontwikkelen van een ‘out-of-the-box’-systeem dat direct veiligheid, gemak en energiebesparing biedt”.

Wat zijn de verschillen tussen net10 en Net2?

 

Net10

Stefan van der Velden, Sales Director Paxton Benelux

Net2 is ons flag ship toegangscontroleproduct en is primair ontworpen voor de beveiliging van deuren. net10 is veel meer dan enkel toegangscontrole. Het is ons ‘out-of-the-box’ toegangscontrole, videomanagement en gebouwbeheersysteem in één oplossing. Voorbeeld: Net2 toegangscontrole kan een camerainstallatie, voorzien van Milestone VMS, aan het toegangscontrolesysteem koppelen. Om deze integratie te kunnen verwezenlijken heb je te allen tijde Milestone nodig. net10 heeft door de integratie van toegangscontrole, videomanagement en gebouwbeheer geen tussenkomende software nodig. Alles kan communiceren/draaien op ons eigen intelligence platform. Naast een winst in gebruiksgemak scheelt het de consument eveneens aanzienlijk in aanschafkosten, aangezien er geen licenties en/of aanvullende software moet worden afgekocht.

net10 is bedacht en ontworpen vanuit de mens. Dat betekent dat we gebruiksvriendelijkheid, comfort en eenvoudig beheer zeer belangrijk vinden. Wij realiseren ons dat gebruikers niet zitten te wachten op complexiteit, maar juist waarde hechten aan eenvoud en gemak. Het net10 building intelligence systeem is voorzien van een zeer intuïtieve HTML 5 web-interface waardoor het systeem eenvoudig te bedienen is. Door gebruik te maken van krachtige innovatieve technologieën biedt net10 de mogelijkheid toekomstige functionaliteiten eenvoudig aan het systeem toe te voegen. Zo communiceren alle apparaten onderling over IPv6 of Bluetooth BLE.

 

Zijn er al projecten waar net10 draait?

 

net10 is de oplossing voor projecten waarbij klanten op zoek zijn naar een totaaloplossing. De omvang van het project, groot of klein, maakt hierbij niet uit. Doordat net10 nog verder wordt uit- en doorontwikkeld is het systeem, ook met het oog op de toekomst, erg klantvriendelijk. De software kan gratis geüpdatet worden waardoor net10 afnemers te allen tijde gebruik kunnen maken van de laatste en nieuwste functionaliteiten.

 

Welke toekomstige ontwikkelingen verwacht je op de markt?

Wilt u meer informatie over net10 of heeft u interesse in aanschaf van het systeem? Kijk op de net10 site of neem contact op met ATN. ATN is erkend Paxton net10 gold installer en helpt u graag verder.