ATN beveiliging is op zoek naar nieuwe beveiligers!

donderdag, december 17th, 2015 admin

Ben jij die representatieve beveiliger die alles in het werk stelt om andermans veiligheid te garanderen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 

ATN is op zoek naar nieuwe beveiligers. Wij zoeken een ervaren winkelbeveiliger (regio Amstelveen) en een ervaren objectbeveiliger (regio Purmerend/Zaandam).

 

Profielbeschrijving

 

Wij zijn op zoek naar stressbestendige, representatieve teamspelers. Beheersing van de Nederlandse taal in zowel woord als geschrift, een flexibele werkinstelling, sociaal- en pragmatisch, servicegericht en een hoge mate van verantwoordelijkheidsgevoel zijn voor ons belangrijke criteria.

 

Functie eisen

 

Je hebt minimaal MBO 4 werk- en denkniveau, je bent ABM of Beveiliger-2 gediplomeerd en je hebt minimaal drie jaar toonbare relevante werkervaring. Een geldig rijbewijs B, woonachtig in de buurt van de gemeente Haarlemmermeer of Purmerend/Zaandam (max. 20 km), eigen vervoer en een bewijs van goed gedrag zijn vereist. EHBO/BHV-gediplomeerd is een prƩ.

 

Solliciteren

 

Kun jij je vinden in het hierboven geschetste profiel? Stuur dan je motivatie en CV o.v.v. ā€˜Sollicitatie Ervaren Winkelbeveiliger Amstelveenā€™ of ā€˜Sollicitatie ervaren Objectbeveiliger Purmerend/Zaandamā€™ naar info@atn.nl.