ATN is op zoek naar nieuwe monteurs!

maandag, november 23rd, 2015 admin

Zie jij het als een uitdaging storingen op te lossen en onderhoud aan systemen uit te voeren? Ben jij een specialist op het gebied van beveiligingstechniek en zie jij het als een uitdaging onze opdrachtgevers te voorzien van de nieuwste technieken? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 

ATN is op zoek naar een nieuwe service- en onderhoudsmonteur en een beveiligingsmonteur.

Profielbeschrijving

Wij zijn op zoek naar stressbestendige, representatieve teamspelers die in staat zijn zelfstandig te werken. Een flexibele werkinstelling (geen probleem met onregelmatige diensten), verantwoordelijkheidsgevoel en doorzettingsvermogen zijn voor ons belangrijke criteria.

Functie eisen

Jij hebt minimaal MBO-4 werk- en denkniveau (bijv. MTS-E), bent MBV/TBV bevoegd en hebt minimaal drie jaar toonbare relevante werkervaring. Een geldig rijbewijs B en bewijs van goed gedrag zijn vereist, VCA gecertificeerd is een pré.

Solliciteren

Kun jij je vinden in het hierboven geschetste profiel en wil jij aan de slag gaan als service- en onderhoudsmonteur of beveiligingsmonteur? Stuur dan je motivatie en CV o.v.v. ‘Sollicitatie ervaren Service- en Onderhoudsmonteur’ of ‘Sollicitatie Beveiligingsmonteur’ naar info@atn.nl.