Natuurlijk heeft u als ondernemer actie ondernomen uw bedrijfspand te beveiligen tegen inbraak en criminaliteit. Beveiliging en veiligheid is een gemeengoed: wanneer er in de omgeving van uw onderneming geen goede veiligheidsvoorzieningen zijn loopt u meer kans slachtoffer te worden van criminaliteit. ATN is momenteel verantwoordelijk voor de gemeenschappelijke beveiliging van meerdere industriegebieden waaronder terreinen in de regio Zaanstreek, Haarlemmermeer, Den Haag en Sittard-Geleen. Investeert u als ondernemer(s) (vereniging) ook in een veilige toekomst?

 

Het voordeel van alles onder één dak
ATN biedt een totaalpakket aan veiligheidsoplossingen. Afhankelijk van uw gebied en de reeds aanwezige voorzieningen kan worden gekozen voor gemeenschappelijke of individuele camerabeveiliging gecombineerd met videosurveillance op afstand, alarmopvolging, sluitrondes en surveillance door onze bewaking: de keuze en combinatiemogelijkheden m.b.t. zowel de gemeenschappelijke als individuele beveiliging zijn eindeloos.

 

Samen staan wij sterk
Gemeenschappelijke beveiliging brengt voor ondernemers de nodige voordelen met zich mee. Los van een kostenbesparing wordt er een gemeenschappelijke informatievoorziening gecreëerd (weet wat er in je omgeving speelt), met hieropvolgend een actieplan. Door continue informatieuitwisseling op lokaal niveau (KVO, ondernemingsvereniging, politie) dragen wij, samen met u, zorg voor de gezamenlijke veiligheid. Samen bereik je meer dan alleen.

 

Het meerogenprincipe – cameratoezicht
Alle camera’s die op onze, reeds gemeenschappelijk beveiligde gebieden aanwezig zijn, staan in directe verbinding met onze eigen ATN Video Alarm Centrale (VAC). Deze Video Alarm Centrale is voorzien van de modernste technieken, apparatuur en speciaal opgeleide centralisten. Alle camera’s die zijn aangesloten op onze centrale kunnen worden gebruikt voor vaste diensten zoals videosurveillance, maar ook voor directe alarmverificatie. In geval van calamiteiten worden de beelden rechtstreeks doorgezet naar de politie (‘live view’). Hierdoor wordt de pakkans vergroot en de reactietijd gereduceerd.

 

Heeft u interesse in ons beveiligingsconcept?
Bent u ondernemer op één van onze gemeenschappelijk beveiligde gebieden en neemt u nog niet deel aan het beveiligingsconcept? Of bent u ondernemer op een nog niet deelnemend gebied en wilt u kijken wat de individuele en gezamenlijke beveiligingsmogelijkheden zijn? Voor aanmelding en of vrijblijvende informatie neemt u contact op met onze beveiligingsadviseurs via 0252 527 666 of mailt u naar info@atn.nl.