Overvallers druipen af vanwege waterdichte beveiliging

donderdag, april 14th, 2016 admin

In de nacht van dinsdag 12 op woensdag 13 april zijn drie overvallers met onverrichte zaken huiswaarts gekeerd. De overvallers, die een door ATN beveiligde amusementsgelegenheid in Boskoop overvielen, konden vanwege de waterdichte beveiliging en het sluitende sleutelplan, naast persoonlijke eigendommen, geen buit maken.

 

Waterdichte beveiliging

 

In de nacht van dinsdag 12 op woensdag 13 april komt bij de meldkamer een overvalmelding binnen van een amusementsgelegenheid in Boskoop. De meldkamer stuurt direct de politie aan en stelt de videocentralist op de hoogte. Deze kan via een live verbinding met de camera’s op locatie direct meekijken en zet de beelden via Live View direct door naar de politiemeldkamer. Doordat de amusementsgelegenheid goed beveiligd is en er een streng sleutelplan wordt gehanteerd kunnen de overvallers, naast diefstal van persoonlijke eigendommen, geen buit maken. Wanneer dit besef is doorgedrongen ontvluchten de drie overvallers het pand.

 

Getuigen gezocht

 

Agenten zoeken, met assistentie van de politiehelikopter naar de overvallers maar treffen deze niet meer aan. De politie heeft op haar website inmiddels het signalement van de drie daders geplaatst en verzoekt getuigen zich te melden. Lees het complete politienieuwsbericht hier.