Winkelcentrum Stadshart is uitgeroepen tot ‘Winkelcentrum van het jaar’. Belangrijke beoordelingsindicator was o.a. de beveiliging van het winkelcentrum. ATN die verantwoordelijk is voor het gastheerschap/de beveiliging van het winkelcentrum, is trots dat Stadshart opnieuw is gekozen tot ‘Winkelcentrum van het jaar’.

 

ATN is ruim 10 jaar verantwoordelijk voor de beveiliging van winkelcentrum Stadshart in Amstelveen. Naast de algemene technische beveiliging van het winkelcentrum is ATN ook verantwoordelijk voor het ‘gastheerschap’. André van Adrichem, manager ATN Bewaking BV en ATN Videosurveillance BV:

 

We werken hiervoor met een enthousiast en gedreven team. Stadshart is een uniek winkelcentrum dat het winkelend publiek van alle eigentijdse gemakken en luxes voorziet. Dat wij een bijdrage mogen en kunnen leveren aan het succes van dit winkelcentrum is geweldig!

 

De bekendmaking van de benoeming plaats tijdens de Provada vastgoedbeurs (2 t/m 4 juni 2015) in de Amsterdam-RAI. In totaal hebben bij ruim 60 Nederlandse winkelcentra (van tenminste 10 000m2) metingen plaatsgevonden op gebied van basis (schoon, veilig, heel), service en beleving. Deze kernkwaliteiten zijn op hun beurt weer gemeten aan de hand van een zeventigtal indicatoren.

 

De kwaliteitsmonitor werd in 2013 voor het eerst uitgevoerd door initiatiefnemers Locatus, Cyber en CBRE. Toen werd Stadshart ook verkozen tot winkelcentrum van het jaar.