winkelsurveillant vacatureWinkelsurveillant – vacature winkelsurveillant voor een hypermodern winkelcentrum in Amstelveen. Dat is een hele beste job, omdat dit winkelcentrum een uitstekend aanbod luxueuze winkels heeft en het winkelend publiek van hoog niveau is. Dat betekent dat je meer moet kunnen dan een beetje opletten en een praatje houden. 

 

Winkelsurveillant vast en parttime

We zoeken winkelsurveillanten voor een van de mooiste winkelcentra van Nederland, gelegen in Amstelveen. We zoeken twee parttimers, voor 184 uur per 4 weken.

 

Wat verwachten we van onze winkelsurveillanten?

Als winkelsurveillant word je belast met het toezicht in openbare en gesloten winkelgebieden. Je komt te werken in een hypermodern winkelcentrum, een van de mooiste van Nederland. Daarom vervul je onder meer de rol van gastheer/gastvrouw.

Niet alleen geef je het winkelend publiek en de ondernemers een veilig gevoel met je verschijning, je bent bovendien uiterst servicegericht. Je vormt dus de vraagbaak voor het winkelend publiek én je zorgt voor veiligheid in publieke- en private domeinen.

 

Functie-eisen winkelsurveillant

 

We komen graag in contact met gediplomeerde beveiligingsmedewerkers op MBO niveau. Je bent in bezit van ABM of Beveiliger-2, liefst met ervaring als winkelsurveillant(e). Bovendien heb je een geldig EHBO- (incl. AED) en een BHV-diploma (of je bent bereid dit te halen).
Je hebt een goed gevoel voor service en stelt de belangen van onze opdrachtgever voorop. Tot slot ben je representatief, woon je binnen 25 kilometer van Amstelveen en beschik je over eigen vervoer.

 

Solliciteren

 

Solliciteren
Stuur je CV en motivatie via e-mail aan andre.v.adrichem@atn.nl of via onderstaande button. Telefonische informatie kun je verkrijgen via 0252-527666. Reageren via post kan ook. ATN Bewaking B.V. t.a.v. A.J.M. van Adrichem, Postbus 294, 2150 AG Nieuw-Vennep.